Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در هشتاد و پنجمین جلسه شورا با اشاره به تصمیم گیری برای چهار ساله شدن برنامه توسعه اظهار کرد: سند الزامات تدوین برنامه چهارم شهرداری تهران به صورت یک فوریت ارائه شد تا شهرداری با توجه به محدودیت زمانی بتواند اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه تا کنون در مدیریت شهری سه برنامه تدوین شده است، بیان کرد: تدوین این برنامه ها به یک عادت تبدیل شده و گویا اگر ادارات برنامه نداشته باشند، نمی توانند ادعا کنند که چشم اندازی دارند. اینکه این برنامه ها چه نتیجه ای دارد باید مورد بحث قرار بگیرد.

وی افزود: برنامه پنج ساله اول به هیچ عنوان عملیاتی نشد و برنامه دوم نیز که تلاش زیادی برای تدوین آن صورت گرفت و تمام موارد در آن لحاظ شد، حداکثر و خوشبینانه ۳۰ درصد اجرایی شد.

امانی همچنین تصریح کرد: این موضوع را اعلام کردند که چون شهرداری در برنامه دخیل نبوده اثربخشی نداشته و این اختیار توسط شهردار وقت از مرکز مطالعات گرفته شد و ۸۰۰ صفحه برنامه با مشارکت شهرداری تدوین و برنامه سوم به ۹۵ حکم تبدیل شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تنها ۲۳ درصد از برنامه پنج ساله سوم اجرایی شد، خاطرنشان کرد: برای این طرح کنفرانس های خبری برگزار کردند و حالا معاونت پایش شهرداری اعلام می کند که تنها ۲۳ درصد از برنامه و ۱۴ درصد از احکام کل برنامه به نتیجه رسید.

امانی با بیان اینکه ما می دانیم لایحه رأی می آورد اما باید این موارد مطرح شود، گفت: بر اساس برنامه پنج ساله سوم قرار بر این بوده که شهرداری ۳۶ لایحه ارائه دهد که ۱۴ لایحه معادل ۴۰ درصد ارائه شده است.

وی با تأکید بر اینکه وزارت کشور اعلام کرده که برنامه سه ماهه باید تهیه شود، اظهار کرد: نقص برنامه در ضعف ساختاری کشور و مدیریت شهری، کمبود منابع، خلأ قانونی، اختیار محدود شورا، نبودن مدیریت یکپارچه شهری، نحوه ارتباط بین مدیریت شهری و نهادهای حاکمیتی است و تا این موارد برطرف نشود سرنوشت برنامه ها به سرنوشت برنامه های سابق دچار خواهد شد.

امانی افزود: اگر به خوبی تلاش کنیم برنامه تا دی ماه تهیه خواهد شد و این در حالی است که دو سال از زمان فعالیت دوره جدید می گذرد. پیشنهاد من این است که بودجه دو سالانه تعیین کنیم. می توانیم اتفاقی این چنینی را در شورای انقلابی رقم بزنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد آخوندی برنامه توسعه شهر تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران

استاندار تهران، گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران زندگی می‌کنند، لذا در تلاش هستیم تا با دستگیری افراد غیرمجاز و خروج آن‌ها از کشور سطح غیرمجازی را با سرعت بسیار زیادی کاهش دهیم، زیرا بخش بزرگی از ظرفیت‌ها در اختیار اتباع است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، علیرضا فخاری عصر امروز در آیین "سپاس معلم" که با حضور اعضای شورای اداری استان تهران برگزار شد، با اشاره به وظایف شورای اداری، اظهار داشت: استان تهران دارای ویژگی‌های خاص است که البته در میان سایر استان‌ها مظلوم و مغموم نیز بوده و در این فرصت به‌صراحت عرض می‌کنم نمایندگانی که از استان تهران در مجلس شورای اسلامی حضور دارند باید در این دوره برای احقاق حقوق استان تهران همت کنند.

وی با بیان اینکه شأن استان تهران این نیست که در جایگاه سی و یکم بودجه‌ای کشور قرار بگیرد، افزود: توسعه در استان تهران نیازمند جنب‌وجوش و حرکت و برنامه‌ریزی دقیق از سوی مسئولان و مدیران در قالب چارچوب‌ها و اصول است تا شاهد تغییر وضعیت در استان تهران باشیم.

استاندار تهران در ادامه با بیان اینکه پویایی استان تهران به پویایی مدیران و مسئولان گفت: به‌رغم اینکه استان تهران یک‌چهارم ظرفیت تولید کشور را دارد و 52 درصد سهم مالیات کشور در استان تهران دریافت می‌شود، هنوز با ظرفیت اقتصادی فاصله داریم.

فخاری با تأکید بر اینکه به‌کارگیری ظرفیت‌های اقتصادی با شعار سال به‌منزله یک انقلاب است، ابراز داشت: متأسفانه جریان برنامه‌ریزی در استان تهران به‌شدت ضعیف است و این در حالی است که به همه مدیران و مسئولان ابلاغ شده است که باید برنامه‌ریزی دقیق و منسجم داشته باشند و نظام بودجه‌ای و اولویت‌های آن‌ها مشخص باشد و جهت‌گیری‌ها برای برنامه 5 ساله در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم پروژه‌های نیمه‌کاره را هر چه زودتر تمام کنیم، زیرا که هزینه‌های آن در حال افزایش است که در این صورت هم نیاز مردم تأمین خواهد شد و هم تکالیف مدیران مشخص می‌شود.

وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم

فخاری با اشاره به موضوع اتباع گفت: نزدیک به 50 درصد از اتباع کشور در استان تهران زندگی می‌کنند که البته در تلاش هستیم تا با دستگیری افراد غیرمجاز و خروج آن‌ها از کشور سطح غیرمجازی را با سرعت بسیار زیادی کاهش دهیم.

استاندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: سطح مجازی اتباع نیز در حوزه‌های اقتصادی، اجرایی، فرهنگی و غیره سازمان‌دهی می‌شود، زیرا که در حال حاضر بخش بزرگی از ظرفیت‌های استان تهران در اختیار اتباع است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟