Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم گفت: کشورهای اسلامی با الگو سازی می توانند در مدیریت و تصمیم گیری های جهانی نقش بیشتری ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی برنا از قزوین؛  محمد جواد سلمانپور، روز دوشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگ ملل در دانشگاه بین المللی امام خمینی بیان کرد: این جشنواره، یک رویداد بزرگ فرهنگی است تا دانشجویان و دانشگاهیان بتوانند رسالت خود را در جهان معاصر بازشناسی کرده به گونه ای که در سال های پیش رو سهم و نقش خود را در عرصه مدیریت جهانی و تصمیم سازی ارتقا بخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم بیان کرد: اگر چه این رویدادها موجب نشاط، آشنایی و پیوند بین دوستان و دانشجویان کشور های مختلف می شود اما مهمتر از آن مشخص شدن وظیفه و رسالت دانشجویان بین الملل در کشور است.

وی افزود: به طور طبیعی دانشجویان هر کشور، هویت نمادین و نماینده و نمایاننده فرهنگ آن کشور هستند و برای اینکه هویت نمادین بدرستی ایفا   شود باید یک نوع دلدادگی و دلبستگی با فرهنگ مردم خود داشته باشند چرا که بخشی از علوم انسانی که از غرب تبیین شده، بین مردم و فرهنگ اصیل خود فاصله انداخته است.

سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: دانشجو نماینده مردم است و مطالبات مردم را بیان می کند و این موضوع را همه دنیا پذیرفته اند که دانشجویان وقتی وارد عرصه میدان می شوند، نگاه ها، جدی تر شده و به عنوان شاخص قلمداد می شود.

سلمانپور در ادامه گفت: در حرکت های اجتماعی و سیاسی همواره دانشجویان پیشرو هستند و در انقلاب اسلامی نیز شاهد حرکت دانشجویان بودیم. و پس از ۴۰ سال گام اول محقق شد و به سمت گام های دوم و سوم در حرکتیم.

وی یادآورشد:  امروز نزاع بر سر این است که چه کسی امت الگوست و غربی ها همچنان تلاش می کنند در این عرصه جایگاه خود را حفظ کرده و مردم را تابع فرهنگ خود کنند و روابط بین الملل را هم بر همین اساس تنظیم می شود.

معاون وزیر علوم اظهارداشت: اگر قرار است امتی الگو باشد و سایر ملت ها دنباله رو باشند چیز جز امت اسلامی که  برخاسته از فطرت اصیل ایمانی و انسانی است نخواهد بود..

سلمانپور افزود: اختلافات زبانی، خرده فرهنگ ها و آداب و رسوم و غرفه های نمایشگاهی همگی نشان آیات الهی است و امت اسلامی با حفظ آیات الهی، الگوست و ما رسالت داریم که امت اسلامی را به عنوان الگو به جهان معرفی کنیم و سهم کشورهای اسلامی در مدیریت و تصمیم گیری جهانی.را ارتقا بخشیم.

وی افزود: جشنواره فرهنگ ملل نشان دهنده آداب و رسوم ملل مختلف است و باید این خرده فرهنگ ها، زبان و آداب و رسوم را حفظ کنیم و پایبندی به فرهنگ و سنن و اشاعه خرده فرهنگ‌ها، مهمترین رسالت امت اسلامی است که دانشجویان باید به آن توجه داشته باشند.

در ادامه سفیر بنگلادش نیز طی با تشکر از برگزاری جشنواره فرهنگ ملل در دانشگاه بین المللی امام خمینی به اشتراکات فرهنگی دو کشور اشاره و ابراز خرسندی کرد که همکاری های علمی و بین المللی دو کشور دوست گسترش یابد.

اجرای سرود توسط گروه سرود کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، سوریه و شاهنامه خوانی از دیگر بخش های مراسم اختتامیه  بود.

جشنواره بین المللی فرهنگ ملل که به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه برگزار شد عصر امروز دوشنبه به کار خود پایان داد.

این جشنواره با هدف آشنایی دانشجویان بین المللی سراسر کشور با آداب و رسوم و فرهنگ ملل مختلف و همچنین عمق بخشی به ارتباطات فرهنگی در سایه تعاملات بین دانشگاهی و بین فرهنگی دانشجویان سراسر کشور و بستر سازی برای گسترش دیپلماسی فرهنگی برگزار شد.

برگزاری کارگاه های آموزشی- فرهنگی، مسابقات فرهنگی، برپایی نمایشگاه فرهنگ ملل و بازدید از آثار باستانی و اماکن دیدنی استان قزوین از دیگر برنامه های این جشنواره برای دانشجویان خارجی بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه بین المللی امام خمینی امور دانشجویان آداب و رسوم بین المللی امت اسلامی فرهنگ ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران

به گزارش خبرگزاری صداسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز پیش از عزیمت به باکو و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، گفت: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی برای بیان مواضع و انتقال نگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران به نخبگان و مقامات شرکت‌کننده نگاه می‌کنیم.

اسماعیلی درباره اهداف سفر به آذربایجان و شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها افزود: از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفتگو‌های امسال است، استفاده می‌کنیم و با توجه به وضع ناعادلانه در نظامات بین‌المللی، باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده کنیم.

وی همچنین گفت: در این اجلاس به عنوان فرصتی برای ارائه برنامه‌های خودمان و انتقال نگاه انقلاب اسلامی به دیگر کشور‌ها نگاه می‌کنیم و دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم برای گسترش تعاملات دنبال می‌شود. ما در این راهبرد بیشتر معطوف به کشور‌های دوست و جهان اسلام به گفتگو‌های فرهنگی می‌پردازیم..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در باکو از امروز تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزرای فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح بررسی می‌شود.

پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران