Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: استان خوزستان نیازمند یک مرکز کنترل پایش و اعلام وضعیت آلودگی هوا است که دستگاه‌های مختلفی اعم از دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت، مدیریت بحران، هواشناسی، محیط زیست و غیره به اطلاعات آن دسترسی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، امید بن عباس امروز در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای اهواز که در محل اداره کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: مهم‌ترین اقدامی که باید پیرامون شناسایی منبع آلودگی هوا صورت گیرد مطالعه دقیق منابع آلودگی در استان و به ویژه کلانشهر اهواز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تناقض هایی که در مطالعات مختلف از سوی برخی صنایع  و شرکت‌های استان پیرامون مساله آلودگی هوا وجود دارد، گفت: یکی از ضرورترین کارهایی که می‌توان برای یافتن منشا آلودگی هوا انجام داد، تشکیل یک گروه علمی است که ابتدا علل آلودگی و سپس سهم هر بخش آلوده کننده را با مستندهایی مشخص کند.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان افزود: پس از اینکه علل و منشا آلودگی مشخص شد، می‌توان برای پیشگیری و کاهش آن راهکاری ارایه داد و به نتیجه رسید.

بن عباس بیان کرد: استان خوزستان نیازمند یک مرکز کنترل پایش و اعلام وضعیت آلودگی هوا است که دستگاه‌های مختلفی اعم از دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت، مدیریت بحران، هواشناسی، محیط زیست و غیره به اطلاعات آن دسترسی داشته باشند.

مشاور استاندار خوزستان با بیان این که اطلاعات دریافتی از مراجع مختلف در اختیار مرکز کنترل پایش آلودگی هوا قرار می‌گیرد، بیان کرد: در این مرکز باید با استفاده از افراد نخبه و کارشناس به تحلیل داده‌ها دست یافت.

او در ادامه با تاکید بر ضرورت وجود منابع اطلاعاتی مختلف و متنوع برای روشن شدن مسیر تصمیم گیری، اضافه کرد: در حال حاضر در سراسر جهان مبنای اصلی تصمیم‌گیری ها جمع آوری اطلاعات مختلف از منابع گوناگون و سپس تحلیل محتوای این اطلاعات است.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان ادامه داد: در کشور ما نیز ظرفیت‌های مناسبی همچون سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، سازمان فضای ایران و... وجود دارد که اطلاعات بسیار خوبی را می توان از آن‌ها دریافت و مورد استفاده قرار داد‌، همچنین از این طریق می‌توان به پیش‌بینی صحیح‌تری رسید.

بن عباس گفت: اساسا اطلاعات دریافتی دارای ضریب خطا نیز هستند اما جمع آوری آن‌ها یک مسیر و نقشه راه در اختیار ما قرار می دهد.

او توضیح داد: نکته دیگر که باید از دستگاه‌‌های مختلف در زمینه پیش‌بینی آلودگی هوا پرسید این است که برای پیش بینی در چه حوزه ای با کمبود مواجه هستند؛ آیا در زمینه نیروی انسانی یا نرم افزاری و سخت افزاری با کمبود مواجه هستند؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان در پایان با بیان اینکه به عقیده من در این برهه و با توجه به امکان های مختلف و موجود در استان تنها همت و اراده لازم برای این کار کم است، تصریح کرد: دستگاه‌های متولی در حوزه مقابله با آلودگی هوا باید به صورت منسجم و در محل دریافت اطلاعات گرد هم بیابیند و از این طریق قدرت تصمیم‌گیری را بالا ببرند تا بتوانیم جلوتر از رخدادها، تصمیم‌ لازم را اتخاذ کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلودگی هوا مدیریت بحران هواشناسی استانداری خوزستان برنا خوزستان کل مدیریت بحران مرکز کنترل پایش استان خوزستان تصمیم گیری آلودگی هوا پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۵۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در استان به ویژه در ارتفاعات هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در استان به ویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند.

 حامد یزدی مهر، بعد از ظهر چهارشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه پایان خواهد یافت.

یزدی مهر گفت: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته از سوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه‌های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال ها، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیندیشند.

یزدی مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب روها، نیز تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی