Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سخنگوی ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: سامانه ماسک تنها در تعدادی از ادارات فعال شده بود که مقرر شد از فردا در تمام ادارات و مراکز عمومی فعال شده و به افرادی که مبتلا به کرونا بوده‌اند و ۱۴ روز قرنطینه آنها سپری نشده، اجازه ورود ندهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الله غلامی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری آنلاین، با اشاره به مطرح شدن مطالبات و دغدغه‌های پرستاران با حضور تعدادی از آنها در جلسه امروز ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، درباره آخرین مصوبات این ستاد اظهار داشت: طبق گزارش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کاهش 50 درصدی آمار مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی مواجه هستیم که نتیجه اجرای طرح جامع هوشمند محدودیت‌ها از اول آذرماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آمار تست‌های مثبت و بستری‌ها نیز نسبت به زمان شیوع موج سوم کرونا، به یک‌پنجم کاهش یافته است.

وی با اشاره به رعایت 85 درصدی دستورالعمل‌های بهداشتی در شهرهای استان اصفهان افزود: هم‌اکنون شهرستان‌های بویین‌ میاندشت، فریدونشهر، چادگان، نجف‌آباد، مبارکه، خور و بیابانک، برخوار و دهاقان در وضعیت زرد شیوع کرونا هستند و امیدوارم با ادامه این روند، در بیش از نیمی از شهرستان‌های استان شاهد وضعیت زرد باشیم.

سخنگوی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: ستاد ملی در وضعیت فعالیت برخی از مشاغل بازنگری کرده که از فردا در استان اصفهان نیز اعمال می‌شود. بر این اساس، تولیدکنندگان و فروشندگان گز و شیرینی از گروه 2 مشاغل به گروه یک منتقل شدند و می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، پرسنل و توزیع محدود فعالیت کنند. همچنین آرایشگاه‌های زنانه نیز از فردا با رعایت پروتکل‌ها و کنترل مراجعان از طریق سامانه ماسک و نصب این اپلیکیشن، از گروه 3 مشاغل به گروه 2 منتقل شدند.

وی ادامه داد: سامانه ماسک تنها در تعداد محدودی از ادارات فعال شده بود که مقرر شد از فردا در تمام ادارات از جمله شهرداری‌ها و دادگستری و مراکز عمومی از جمله ترمینا‌ل‌های بار و مسافر، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن فعال شود و با اسکن کارت ملی مراجعان به افرادی که مبتلا به کرونا بوده‌اند و 14 روز قرنطینه آنها سپری نشده است، اجازه ورود داده نشود.

اجرای طرح شهید سلیمانی در استان‌ها| طرحی که کرونا را در قزوین به گوشه رینگ کشاند + فیلمگرانی مواد اولیه و کرونا ضربه مهلکی به صنف فروشندگان پوشاک شهرکرد زده استرفع مشکل دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان پلدختر؛ مشکل بیماران کرونایی برطرف می‌شود

غلامی درباره امتحانات پایه‌های اول و دوم تصریح کرد: این موضوع در 15 روز آینده و با توجه به رنگ‌بندی شهرستان‌ها دوباره در ستاد ملی مطرح می‌شود و قطعاً در این تصمیم‌گیری ابتدا شهرستان‌های با وضعیت سفید در نظر گرفته می‌شوند.

وی درباره برنامه مدیران استان برای دانش‌آموزانی که به‌دلیل نداشتن امکانات ترک تحصیل کرده‌اند، بیان کرد: این موارد خاص معمولاً در جلسه ستاد استانی مطرح نمی‌شود و در نشست شورای آموزش و پرورش در این خصوص تصمیم‌گیری می‌شود.

سخنگوی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا درباره نحوه برگزاری امتحانات عملی دانشجویان اضافه کرد: هنوز در این خصوص تصمیم‌گیری نشده است و در نزدیکی امتحانات، این تصمیمات از سوی وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره چگونگی مدیریت انبوه پسماند ماسک، اقلام بهداشتی و زباله‌های بیمارستانی در استان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون این پسماند به صورت بهداشتی و با استفاده از آهک دفن می‌شود اما جلسه مشترکی با شهرداری اصفهان، اداره‌کل محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی داشتیم و مقرر شد با شرکتی که این زباله‌ها را به صورت بهداشتی امحا می‌کند قراردادی منعقد شود که مقدمات آن فراهم شده است که دیگر شاهد دفن این پسماند یا سوزاندن آنها در بیمارستان‌ها نباشیم و این زباله‌ها مستقیماً به کارخانه بزرگی که در شرق اصفهان احداث شده و برای امحای این نوع پسماند ظرفیت خالی دارد منتقل شود.

غلامی درباره استخدام پرستاران اظهار داشت: مقرر شد درباره استخدام پرستاران در استان عیناً مطابق با مصوبه کشوری عمل ‌شود.

انتهای پیام/165/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد استانی مدیریت سامانه ماسک شهرستان ها تصمیم گیری مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور

مطابق آخرین آمارها ۷۰۰۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ایجاد ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعالیت دارند و تشکیل تعاونی های زنان در دولت سیزدهم رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تعاونی‌های زنان نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصاد، تولید ناخالص داخلی، اشتغالزایی و درآمدزایی دارند.سیر تاریخی فعالیت بانوان در ایران نشان می‌دهد زنان از دیرباز در زمینه‌های مختلف از صنایع دستی و مشاغل هنری گرفته تا تولید فرش دستباف و امور باغی و کشاورزی فعالیت داشته و سهم بسزایی از تولید و اشتغال خُرد و خانگی را در قالب تعاونی‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

امروز سازمان‌های‌ بین‌المللی، تشکیل تعاونی‌های زنان را به‌ عنوان یکی از راهبردهای اساسی کاهش نابرابری‌ها و افزایش مشارکت در کلیه امور اقتصادی و اجتماعی به دولت‌ها توصیه می‌کنند.

در کشور ما نیز طی یک دهه گذشته بنگاه‌های کوچک و متوسط بسیاری با عنوان تعاونی زنان در کشور تاسیس و با اقبال خوبی همراه شدند.این تعاونی‌ها در گرایش‌های‌ مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت کرده و عمده تولیدات آن‌ها در حوزه‌ خدمات، کشاورزی، صنایع غذایی،صنایع ‌دستی، گلیم، فرش دستباف و گیاهان دارویی بوده است.

آنطور که حامد ویس کرمی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - گفته ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

طبق گزارش ها ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات  و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی تقویت تعاونی های زنان را از برنامه های وزارت تعاون در سال جاری ذکر کرده و می گوید خوشبختانه دستگاه‌ها همکاری خوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی می شود.
معاون وزیر تعاون درعین حال آماری از تعداد تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم ارائه کرده و می گوید:از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ نفر عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه دوره قبل رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گفته ویس کرمی، در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

تعاونی‌های زنان تعاونی‌هایی هستند که حداقل  ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

بر اساس تازه ترین آمار تعداد  ۷۰۰۰  تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند. 

به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به اعضای شرکت‌های تعاونی زنان از محل منابع بانک توسعه تعاون، حمایت مالی در قالب وام و کمک بلاعوض با هدف توسعه بازار و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله برنامه‌های حمایتی معاونت امور تعاون از تعاونی‌های زنان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • بارش‌های رگباری و رعدوبرق در اصفهان تداوم دارد / هوا خنک‌تر می‌شود
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • زندگی سخت است، اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • زندگی سخت است اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور