Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@18:56:59 GMT

فرایند تصمیم گیری در شهرداری بسیار بروکراتیک است

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۶۶۳۵

فرایند تصمیم گیری در شهرداری بسیار بروکراتیک است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سالاری در دویست و چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران ضمن قرائت پیام تسلیت خود در پی درگذشت استاد شجریان، در تذکری به شهردار تهران گفت: این روزها فرایند تصمیم گیری و تصمیم سازی در شهرداری تهران بسیار بروکراتیک است، حتی اجرای پروژه های محله ای و کوچک مقیاس که جزو برنامه اولویت محور شورا و شهرداری تهران و در حال اجرا است، برای کفایت اسناد یک پروژه، باید ماه ها فرایند بروکراتیک بین صف و ستاد طی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من سوال می کنم که چه کسی باید تصمیم بگیرد که این مشکلات حل شود؟ آیا این موضوع هم نیاز به منابع درآمدی دارد؟ آیا این موضوعات را هم افراد دیگر و جناح رقیب نمی گذارند حل کنیم؟ خیر، این مساله به خود ما برمی گردد.

سالاری گفت: آقای حناچی با یک تصمیم استراتژیک می تواند در یکسال آینده به اندازه یک دوره مدیریت شهری کار انجام دهد و اینکه گفته می شود، مدیریت شهری منابع درآمدی ندارد را به هیچ عنوان قبول ندارم و معتقدم مشکل مدیریت شهری عدم برونسپاری اختیارات ستاد، شهردار و معاونین به صف است و در قبال آن باید مطالبه گری و بازخواست کند.

وی با اشاره به موفقیت برخی شهرداران گذشته اظهار داشت: اگر بررسی کنیم، متوجه می شویم که در آن زمان اختیارات بطور کامل به شهرداران مناطق و سازمان ها و شرکت ها داده می شد اما امروز شهردار یک منطقه و رییس یک سازمان حتی اختیار جابجایی مدیر روابط عمومی خود را ندارد، بنابراین چطور توقع داریم شهردار منطقه تجلی عینی مدیریت شهری در منطقه باشد.

سالاری افزود: من از ریاست شورای شهر تقاضا دارم یک جلسه اختصاصی برای این موضوع برگزار شود و نسبت به این موضوع مهم تصمیم گیری شود که زمان دارد از دست می رود.

کد خبر 5045203 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: بوروکراسی شهرداری تهران پیروز حناچی محمد سالاری ویروس کرونا شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش اربعین حسینی شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی اربعین 99 گردشگری پلیس راهور سازمان تامین اجتماعی وضعیت راهها دستگیری سارق آتش سوزی ترافیک مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است