Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار قم با انتقاد از کم شدن اختیارات شوراها و مجموعه مدیریت شهری در تصمیم‌گیری‌ها گفت: لایحه مالیات بر ارزش‌افزوده حق تصویب عوارض را برای شوراها چند هفته پیش منع کرد، با گرفتن این حق دیگر چه چیزی از شوراها می‌ماند؟. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱ استانها نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید مرتضی سقائیان نژاد شامگاه دوشنبه در یک صدو چهل و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم، با اشاره به اقداماتی که شهرداری باید بر مبنای سرفصل‌های تعیین‌شده در قانون اساسی و مصوبات مجلس انجام دهد، اظهار داشت: به نظر می‌رسد این روزها وارد مسائل روزمره شده‌ایم و اینکه چه اتفاقاتی در ارتباط با مدیریت شهری در کشور رخ می‌دهد را شاید بی‌تفاوت از کنارش گذشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قم با انتقاد از کم شدن اختیارات شوراها و مجموعه مدیریت شهری در تصمیم‌گیری‌ها ابراز کرد: لایحه مالیات بر ارزش‌افزوده حق تصویب عوارض را برای شوراها چند هفته پیش منع کرد، با گرفتن این حق دیگر چه چیزی از شوراها می‌ماند؟ اختیارت این مجموعه را هرروز کمتر می‌کنند.

وی با بیان اینکه در بودجه سال 99، کل بودجه‌های بازآفرینی حذف‌شده است، افزود: وقتی به تاریخ مطرح‌شدن پروژه 48 هکتاری منطقه پردیسان نگاهی می‌اندازیم مشاهده می‌شود این پروژه از قبل مطرح بوده اما با تغییراتی که در وزارتخانه صورت می‌گیرد تمام تصمیماتی که قبلاً گرفته‌شده یک ‌شبه به هوا می‌رود.

سقائیان نژاد مطرح کرد: سال گذشته عوارض جرائم راهنمایی و رانندگی  را 23 میلیارد تومان اعلام کرده‌اند درحالی‌که 300 میلیون تومان به شهرداری پرداخت‌شده است، این درحالی‌ است که در بودجه سال 98، کل ورودی‌های شهرداری‌ها را به‌صورت پرداخت نقدی و غیر نقدی تعریف کردند.

شهردار قم سهم شهرداری از محل ارزش‌افزوده را مورداشاره قرار داد و گفت: مجلس شورای اسلامی استان  تهران را با توجه به نسبت جمعیت شهری، از نسبت دوازده به هشتادوهشت مستثنی کرده است، درصورتی‌که نسبت جمعیت شهری قم بیش از 90 درصد است نسبت هفتاد به سی در نظر گرفته‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: مگر می‌شود شهر را اداره کرد و به بانک‌ها بدهکار نبود، مدیریت شهری که این‌همه کار به عهده‌اش گذاشته‌شده چگونه می‌شود که با بانک بدهکار نباشد.

سقائیان نژاد تأکید کرد: پیشنهاد می‌کنم مجموعه شهرداری، شورای اسلامی شهر و شورای استان‌ها دست‌به‌دست هم داده و مسائل به‌صورت ماهیانه بررسی شود.

مشهد| اختیارات شوراها کاسته شده و محدودتر می‌شوندارومیه| خلاءهای قانونی زیادی در حوزه اختیارات شوراها وجود داردقم|برخی در مجلس به‌دنبال حذف اختیارات شوراها هستند

در ادامه شهردار قم به لایحه اخذ مجوز امضای تفاهم‌نامه شهرداری و معاون وزیر ارتباطات و فناوری و مدیرعامل مخابرات و رئیس هیئت‌مدیره شاتل اشاره و خاطرنشان کرد: اهمیت تفاهم‌نامه برای شهر قم بسیار بالا است.

وی با تأکید بر اینکه این تفاهم‌نامه بنا به دلایلی نیازمند اخذ مجوز از سوی شورای شهر قم است، تصریح کرد: در ارتباط با وزیر ارتباطات به وی گفتم، به دلیل اینکه نمی‌خواهیم تفاهم‌نامه یک کار صوری باشد باید حتماً با شورای اسلامی شهر مطرح کنیم.

سقائیان نژاد با تأکید بر اینکه شهر قم نیاز به فراهم کردن فیبر نوری دارد، عنوان کرد: فرصت به وجود آمده را باید غنیمت شمرد و در راستای شهر هوشمند تلاش کرد.

شهردار قم با بیان اینکه بر اساس این تفاهم‌نامه، شهر مقدس قم به‌عنوان پایلوت انتخاب‌شده است، ابراز کرد: از شورا می‌خواهم وارد این موضوع شود چراکه این تفاهم‌نامه و قرارداد دارای برکات بسیاری برای شهر قم است.

وی مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم ابتدا این تفاهم‌نامه امضا شود و سپس قرارداد را در صحن شورا موردبررسی قرار دهیم؛ بنابراین از  شما می‌خواهم اگر در تفاهم‌نامه اشکالی می‌بینید بگویید که برطرف کنیم.

انتهای پیام/451/ش

R7854/P/S6/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اختیارات شوراها تفاهم نامه مدیریت شهری سقائیان نژاد شورای اسلامی شهردار قم شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در هجدهم اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: قرار است مراسم گرامیداشت روز شوراها در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی فردوسی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: در کنار دولت تنها نهادی که می‌تواند لوایحی را به مجلس پیشنهاد کند شورای عالی استان‌ها در سطح کشور است.

وی افزود: شهرداری‌ها با مشکلاتی مواجه هستند و باید بیش از ۳۷۰ وظیفه محوله را با شرایط مالی دشوار پیگیری کنند، بنابراین باید به سمت پیشنهاد لوایحی برای رفع مشکلات اساسی شهرداری‌ها بروید که ارزشمند است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: بودجه کل شهرداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۲,۰۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۸,۰۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۰,۰۰۰ میلیارد تومان بوده است و فقط بودجه ارزش افزوده‌ای که به شهرداری استان پرداخت شده است، سال ۱۴۰۰ به میزان ۳,۵۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۶,۵۰۰ میلیارد تومان و سال ۱۴۰۲ به میزان ۹ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا طبق محاسبات انجام شده در ۱۱۳ شهر استان به جز اصفهان در یک سال ۵۵.۸ و در یک سال دیگر ۴۷.۶ درصد از بودجه فقط از محل ارزش افزوده به این شهرداری‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه واگذاری ماشین‌آلات کشاورزی در دو سال گذشته بی‌سابقه بوده است، گفت: در این مدت بیش از ۳۵۰ ماشین‌آلات کشاورزی به شهرستان‌ها داده شده است؛ استان اصفهان ۱۱۴ شهر و بیش از ۹۰۰ روستا دارد و به این استان در حوزه قیر در سال ۱۴۰۰، میزان ۶۴۰ ماشین ۲۳ تنی قیر، در سال ۱۴۰۱ به میزان ۹۵۲ ماشین و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۶۸ ماشین ۲۳ تنی قیر اختصاص پیدا کرده است که به همه شهرهای کوچک سه ماشین و به شهرهای بزرگ تا ۱۰ ماشین قیر هم اختصاص پیدا کرده است و در مجموع حدود ۲۶۱۸ ماشین ۲۳ تنی تحویل شهرها شده است.

فردوسی ادامه داد: دولت از محل منابع مختلف همچون ماده ۳۹ و ۵۸ بیش از نیمی از درآمد شهرداری‌ها را تأمین کرده است، البته ثبات مدیریتی یکی از وظایف شوراهای شهرستان‌ها است که با نظارت بر عملکرد شورا و حل مسائل بین شوراها و بخش‌ها انجام می‌شود؛ در دوره قبل ۲۹ شهردار در سال آخر و در دوره قبل تر آن ۲۵ شهردار تغییر کردند، در همین مدت کوتاه هفت شهر شهردار ندارند و ۱۰ درصد شهرها بدون شهردار اداره می‌شوند که لازم است در حوزه ثبات مدیریتی کار شود.

وی از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در روز هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: به‌دلیل تعدد مسائل و مناسبت‌های متنوع در این هفته و نیز بلاتکلیفی برنامه وزارت کشور، گرامیداشت این روز به هفته آینده موکول شد و قرار است این مراسم در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه قرار است شوراهای برتر استان در این مراسم معرفی شوند، ادامه داد: اولین نامه انتخاب شورای برتر از تیرماه تاکنون چندین بار ارسال شده و از میان ۲۸ شهرستان ۱۹ شهرستان به ما جواب دادند؛ در نهایت سه شورای شهر برتر انتخاب و در مراسم موارد آن اعلام می‌شود.

کد خبر 750029

دیگر خبرها

  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است