Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان، صرف‌نظر از صحت یا عدم صحت تغییر عنقریب فرماندار شهرستان بندر ماهشهر، این جابجایی‌ها امری اجتناب‌ناپذیر است که اگر دیر و زود داشته باشد، سوخت‌وسوز ندارد.

طبیعی است که انتشار اخبار و گمانی زنی‌های زودهنگام هر تغییری، نشان‌دهنده عدم وجود رضایت نسبی از شرایط موجود است. مسئله‌ای که حتی در زمان فرماندار اسبق این شهرستان نیز صادق بود و البته استقبال عمومی از این تغییرات صرفاً بخاطر رسیدن به شرایط ایده آل تر می‌باشد که اگر انتخاب نفر بعدی به‌درستی صورت نگیرد، علاوه بر ایجاد یاس و ناامیدی و انباشته شدن مشکلات در جامعه، رؤیای مردم را در زمان قبل از تغییر، نگه می‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، در این‌گونه مواقع، می‌طلبد که صاحبان اندیشه و قلم، فارغ از هرگونه گرایش حزبی، قومی و جناحی، هیچ تغییری را بدون تضمین بهتر شدن شرایطِ پس از تغییر، نپذیرند.

رفاه، امنیت اجتماعی و شغلی، رفع محرومیت، توسعه و کلاً احساس رضایت، نه با آمار و اعداد و ارقام، بلکه با احساس و مشاهده قابل باور است. بنابراین اگر عملکرد یک مدیر، موفقیت‌آمیز بوده، این موفقیت باید در بستر جامعه قابل اثبات باشد نه با اعداد و ارقام.

از روند رو به رشد دوره چهارساله منصور قمر فرماندار سابق شهرستان بندر ماهشهر(علیرغم غیر بومی بودن) که بدلیل رعایت اصل مهم وحدتِ همه‌ی اقوام و گروه‌ها و تعامل اثربخش با صنایع و اقشار مختلف مردم و کلیه مدیران منطقه و رعایت اصول مدیریتی، هنوز به نیکی از عملکرد او یاد می‌شود، تا تطبیق وضع موجود که بگفته‌ی محسن بیرانوند فرماندار فعلی، قابل دفاع بوده و رضایت مدیران ارشد را به دنبال داشته، که بگذریم، توجه به اولویت‌های آتی، بی‌شک تغییر و تحول در ساختار مدیریتی این منطقه را بسیار حساس می‌کند، زیرا افکار عمومی شهرستان، تحت هیچ شرایطی پذیرای مدیران بدونِ رزومه قابل قبول(صرف نظر از بومی یا غیربومی بودن)، نیستند.

استفاده از مدیران ناکارآمد در ادوار گذشته، این ذهنیت را در بین برخی از مردم بوجود آورده که چرا نباید از نیروهای بومی استفاده شود؟ در حالیکه آنچه این منطقه‌ی کاملاً صنعتی نیاز دارد، مدیری توانمند در تمامیِ حوزه‌های مدیریتی می‌باشد. به عبارتی، شخصی باید برای تصدی فرمانداری شهرستان بندر ماهشهر در نظر گرفته شود که توان اداره یک استان را داشته باشد.

بنابراین، انتظار افکار عمومی و دلسوزان منطقه از استاندار محترم خوزستان این است که با توجه به نقش مستقیم فرمانداری شهرستان بندر ماهشهر با منافع ملی به دلیل وجود فوج عظیم شرکت‌های صنعتی و تجاری در منطقه، بدون متأثر شدن از واکنش‌های احساسی برخی افراد هرچند از روی دلسوزی، و ایستادگی مقابل فشارهای احتمالی برخی افراد با نفوذ، با درایت و دقت کامل البته در صورت تصمیم بر تغییر در مدیریت ارشد شهرستان، فردی واجد شرایط و آشنا به مشکلات، حساسیت‌ها و ظرفیت‌های شهرستان را برای سکان‌داری این منطقه حساس معرفی نماید.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فرمانداری ماهشهر تغییر فرماندار شهرستان بندر ماهشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش

استاندار هرمزگان گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی صبح امروز در دومین جلسه کارگروه توسعه دریا‌محور در سال 1403 ‌توجه به اقتصادجوامع محلی را در طرح‌ها و پروژه‌های تعریف شده ذیل سیاست‌های نه‌گانه مهم دانست و اظهار داشت: در مسیر توسعه پایدار دریامحور توجه به جوامع محلی باید پررنگ‌تر باشد همانگونه که لازم است روح محیط زیست و اساس دانش‌بنیانی بر طرح و پروژه‌ها حاکم شود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت مطالعات فرصت‌های اقتصادی دریا و جذب همزمان سرمایه‌گذار افزود: کارگروه مطالعات ظرفیت‌های اقتصادی دریا باید کار خود را شروع کند ضمن اینکه همه دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه نیز مطالعات تخصصی برای احصاء فرصت‌های سرمایه‌گذاری خود را انجام دهند تا ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذار اعلام شود.

وی توسعه کریدورهای ارتباطی را رکن مهم توسعه اقتصاددریامحور دانست و گفت: علاوه بر سکونتگاه‌های ساحلی ده‌گانه، عملیاتی شدن کریدروهای بزرگراهی تعریف شده اهمیت زیربنایی بسیاری در توسعه اقتصاد دریا دارند و این مسئولیت راه و شهرسازی را هم به عنوان متولی محور درون‌استانی هم به عنوان پیگیری‌کننده انجام بخش‌های برون استانی سنگین‌تر می‌کند. 

نماینده عالی دولت در استان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه اشاره داشت و گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست از بین کارگروه‌های پنج‌گانه، برنامه‌های بنادر و دریانوردی، جهاد کشاورزی و شیلات، راه و شهرسازی بررسی و تایید شد و گمرک استان مسئول مطالعات فرصت‌های و زیرساخت‌های نرم افزار معرفی و بر حضور وبیناری شرکت‌های دانش بنیان‌ استان در جلسات تاکید شد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • اصل شایسته سالاری باید در مراکز علمی حاکم باشد
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود